0 reaktioner på ”Bildvajer

  1. Alvhem är bra på det där med fina detaljer!Klart att jag kommer att visa en massa bilder sen! Fick veta i veckan att vi kanske får flytta in en månad tidigare också! 🙂 Håll koll på Tradera, fanns flera såna lådor ute ett tag.

  2. Madeleine:Vad smart att ha en bildvajer i barnrummet. Det ska jag komma ihåg tills det är dags för oss.Kerstin:Ja skrivbordet känns som en given plats, måste bara hitta ett bra ställe. Hmm inte lätt..Jenny:Vad roligt med ett nytt hus.Sofia:Tack för tipset! Vad roligt att ni får flytta in tidigare.House of Jammi:Håller med!Maja:Det har du verkligen rätt i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s