Mina efterrätter

Elisabeth Johansson har skrivit kokboken ”Mina efterrätter” som jag har fick hem i brevlådan igår. Det är alltid roligt att göra efterrätter och jag har redan hittat några recept som ska provas på framöver. Ett stort plus för de härliga fotografierna av Anna Kern, det gör det till en ren fröjd att kika i boken.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Mina efterrätter

  1. Åh! Den ser ju riktigt trevlig ut!! Det måste nog klickas hem… Efterrätter är ju aldrig fel… Det är närmare bestämt ALLTID rätt!!Tack snälla för dina fina kommentarer hos oss! Både fläderblomsaften och marmeladen blev riktigt goda! Lite flädersaft i botten på ett glas, iskallt vitt vin och en aning lime… DET är en riktigt svalkande sommarhit! :-)Ha en toppentisdag!

  2. Åsa:Man blir helt klart sugen på att baka när man ser bilderna. Har redan hittat några recept som jag ska prova på i sommar.Fiffiga systrar:Det har du så rätt i, efterrätter är alltid rätt 🙂Anne:Det har du så rätt i!Annelie:Ja det gör verkligen mycket med fina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s