Minimakover i badrummet

Maria med bloggen Maria Nyckelpiga har gjort en minimakover i deras badrum. Se vilken härlig skillnad det blev efter lite lasering, lackfärg och dekorplast.

Så här beskriver hon själv renoveringen:
Vi flyttade in i vårt hus för nästan ett år sedan, 1 juli 2010. Det mesta var fräscht men badrummen var inte alls vår stil. Det stora badrummet på övervåningen hade furutak, grårosa kakelplattor med gulddetaljer på väggarna och mönstrad plastmatta på golvet. Eftersom det inte var något egentligt renoveringsbehov och vi varken hade tid eller råd att göra en helrenovering just då så bestämde vi oss för att försöka med en lightvariant i väntan på en riktig renovering om några år.

Vi började med att lasera taket vitt och bara det gjorde stor skillnad för rummet. Sedan målade vi kaklet med lackfärg och till sist lade vi till en del svarta detaljer med hjälp av blank dekorplast. Det var en hel del underarbete men det var det absolut värt. Vi blev riktigt nöjda med resultatet och nu och det mycket trevligare att vara i badrummet. Vi kan utan problem stå ut tills det är dags för renovering på riktigt.


Har du gjort en renovering, stor som liten, som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig. Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se


Foto: Maria – Maria Nyckelpiga

0 reaktioner på ”Minimakover i badrummet

  1. Det ser ju toppenbra ut på bild. Jag förstår att de trivs mycket bättre nu.Ska man vara kritisk så skulle jag nog måla furuskåpen vit också. Men det är nog att jag har agg mot all furu sedan jag flyttade in i vårat hus där det var överrepresenterat. 🙂

  2. Jättefint! Jag vill också göra något liknande i vårt badrum som renoverades av förra ägarna för några år sen, men det e inte alls i vår smak och vi har inte råd att totatalrenovera det. Måste fråga henne vilken färg de har använt, jag va innne på Nordsjö för ett tag sen men de sa att de inte hade någon färg som man kan måla på kakel med 😦 Jag vet att Isa/Rusta Upp också har målat kakel i ett badrum men jag vet inte exakt vilken färg de använde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s