Göteborg

Det blev en lyckad tripp ner till Göteborg, där jag och min bloggkollega Lisa/Sockerrus fick en genomgång av hur företaget drivs, vad de olika anställda har för uppgifter och hur de tar fram nya produkter. Väldigt intressant att veta då man vanligtvis inte tänker i de banorna själv. Givetvis disskuterade vi även ett fortsatt samarbete, som ni får veta mer om framöver.

Vi fick även ta del av de kommande produkterna (nu vet jag precis hur mammas paket ska slås in till jul) och det pratades även en hel del bröllop då både jag, Lisa och Lagerhaus-Maria kommer att gifta oss framöver. Efter presentationen och fika så begav vi oss ut på stan för att kika på en Lagerhaus butik, samt Göteborgs hetaste innebutik Artilleriet innan det blev en god middag på Avalons uteservering. Därefter blev det taxi till Landvetterna för att resa hem igen.

Nu blir det att mingla med Tommys arbetskompisar över en god barbeque som sattes igång redan tidigt i morse. Trevlig helg!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Göteborg

  1. En massa Gilla-saker på Lagerhouse vad jag kan se, det är ett måste när vi kommer ner och hälsar på.PS – Nyfiken redan på presentinslaget till jul, bäst att jag vässar tankemaskinen och kommer på en lika unik presentinslagning. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s