0 reaktioner på ”Florida petit

  1. Svar: Varsågod! Berlin är verkligen värt ett besök. Ja jag fick tillslut tag på sötpotatisen. Jag gillar den verkligen, i sin purpurröda f’ärg och flikiga blad. Sötpotatisen var även med i en plantering i ett avsnitt av trädgårdsfredag, ser du på det? Hur har du det på trädgårds/balkong-fronten? Jag såg att ni köpt melon och nu tomater, spännande.

  2. Anna:Ja verkligen! Ser fram emot att få mera plats till det i framtiden.Kakan:Härligt att du fick tag i potatisen. Jag är dålig på att se på tv så det har jag helt missat. Det går framåt med min odling. Det är fullt med tomater, chiliplantan växer så det knakar och melonplantan lever den också 🙂Maja:Oja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s