Canon powershot G12

Efter turen ner till Göteborg har jag insett att jag behöver en bättre kompaktkamera som är lätt att ta med på resor. Den här Canon powershot G12 går dessutom att filma med i HD-kvalité, så nu kliar det i fingrarna igen!

0 reaktioner på ”Canon powershot G12

  1. Köpte precis dem kameran och fick hem den igår. Köp den på Cyberphoto så går det jättefort.Det är verkligen en bra kamera och är supernöjd med den hittils…kram =)

  2. Det är en jättebra kamera verkligen. En annan som jag kan tipsa om (som är lite mindre) är Canon Powershot S95. Jag har sålt den till en del kunder som vill kunna göra mycket manuella inställningar osv men tycker att G12:an är för stor. Ta även en titt på Panasonic Lumix LX5. Den är inteheller så tokig. Den är Panasonics motsvarighet till G12:an kan man säga. Lycka till med kameraköpet! 🙂

  3. Kul med ny kamera, jag är supernöjd med vår Canon. Vi har en EOS 550D. Kul att labba med den och hitta nya sätt att fotografera!Ha en trevlig helg!

  4. Rebecca:Jag har köpt den på Cyberphoto, perfekt då man kan svänga förbi och hämta den själv. Härligt att höra att du är nöjd med din. Ser fram emot att testa den!Zandrah:Tack så mycket för kamera tipsen. Det blev en Canon Powershot G12 i slutändan.Susanne:Vad skönt att höra att du är nöjd med din kamera. Det känns som ett riktigt bra köp!Jenny:Härligt! Jag gillar Canons produkter och har en Canon EOS 50D sedan tidigare som jag är riktigt nöjd med. Ha en trevlig helg du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s