Frustration

Jag har nyligen fått upp ögonen för pioner, för visst håller ni med om att den är vacker? Ytterligare en sak jag skulle vilja ha i vår blivande trädgård. Men ju mer jag planerar för vårt kommande hus desto mer frustrerad blir man. Kommer det någonsin att ske? Måste erkänna att tålamod när det kommer till saker man ser fram emot inte är min starka sida. Nåväl jag lär inte sluta hemnet-knarka för det, med motivationen att vi då åtminstone har en hum om hur vi vill ha det då dagen kommer. 

Trevlig helg! ♥


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Frustration

  1. Visst är pioner fina! Jag vill också ha i vår trädgård, gäller bara att fundera ut en bra plats först.Ja visst är det jobbigt när man längtar efter något. Men plötsligt en dag så händer det!

  2. Sandra ja håller med! Mina föräldrar har haft pioner i vår trädgård när jag växte upp, å min mamma är fantastiskt duktig på att än idag ta in dessa in i huset som dekoration! Vi använde massa pioner när vi gjorde ett event med Ebba von sydows nya bok, kungligt snygg.. (hon har ju pioner på bokomslaget) å denna blomma gör ju sig fantastiskt bra både som knopp å helt utslagen tycker jag! Hoppas du får en riktigt fin helg! Kram Anna

  3. Pioner är fantastiskt vackra. Jag köpte en bukett förra veckan men idag åker de i soporna. Hoppas på att min sambo har köpt med sig blommor.. man kan ju alltid hoppas:)

  4. Tålamod är inte min starkaste sida heller tyvärr. men att hemnetknarka är ju bra, man får massvis med idéer!Pioner är underbara minns det från barndomen!

  5. Visst är pioner underbara och ha du tålamod för en vacker dag sitter du i ett mysigt hus med fin inredning som du är så bra på :)Kramen

  6. Jag förstår din känsla, jag längtade mig sjuk efter hus och började verkligen AVSKY vår lägenhet på slutet!Jag störde mig på allt och alla men nu sitter jag här alldeles nyinflyttad mitt i hundra kartonger och myser! :)Jag skriver som Mrs B: En dag händer det! 🙂

  7. Mäh, trycker man enter i fel fält postar den visst inlägget.. Hmpff.Jag dräpte en pion här i våras. Synd, egentligen. Grävde upp den från rabatten där hallonbuskarna nu står och sen hade jag som ingenstans att he den. Nåja, hoppas piongudarna förlåter mig.Ses imorrn!

  8. Jenny:Åh vad fint att blanda vita med ljusrosa pioner. Mrs. b:Ja det gäller ju att de ska trivas också. Jag håller tummarna att det händer snart, längtar så mycket efter ett alldeles eget hem. Ska man se det på den ljusa sidan har man mycket att se fram emot. Just nu koncentrerar jag mig på vårt giftemål nästa sommar.AKP:Det lät riktigt mysigt!Anna:Jag håller med, det är inte många blommor som har så snygg knopp som pioner. Vad härligt att din mamma är duktig på att ta in blommor i huset, det blir ju så fint med snittblommor. Ha en trevlig helg du också!Alexlina:Åh vad härligt, jag är själv dålig på att köpa hem blommor.Anna:Haha, ja visst är det frustrerande att måsta vänta hela tiden?Anonym:Tack för dina uppmuntrande ord, det värmer ska du veta.Johanna:Åh de hade jag gärna luktat på.Jo:Det kan jag förstå, speciellt då man räknar ner till flytten. Härligt att höra att din dröm slagit in!J:Haha ja det tror jag säkert. Karina:Det kan jag tänka mig, men säkert värt väntan. Vad spännande med tre olika sorter! Ska ta och kika på dem i din blogg.

  9. Åh, vi letar oxå hus. Kollar Hemnet en mille gånger per dag. Har appen i min mobil så jag är totalt beroende…har varit på massvis av visningar men ännu inget 😦 Kram Kikan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s