Sneak peak

Vet ni vad? Jag kommer snart börja sälja vykort, inbjudningskort, gratulationskort och dopkort via mitt företag Stilren Design. Det känns som ett roligt och spännande steg att ta! Vi var på ett års kalas idag och givetvis fick födelsedagsbarnet ett alldeles egendesignat kort.

Det här är som sagt en liten sneak peak och jag har redan en vuxen- och barnvariant av gratulationskort som ni snart ska få se.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Sneak peak

  1. Isabelle:Ja verkligen, nu är det äntligen på gång!J:Haha näe det var väldigt lätt att missa speciellt när det var så många paket.Vardagstugg:Åh vad roligt att höra, blir varm bara av tanken.Jo:Tack för att du tror på mig, det värmer!Linda:Tack vilken underbar komplimang att få!Anna:Vad härligt att höra! Jag ska se till att göra några fina kort så du har några grattiskort att välja mellan.Sofia:Vad roligt att du tycker det!Åsa:Roligt att de ser fram emot fler grattiskort. Det blir så mycket roligare att göra dem då!Kristina:Tack för din lyckoönskning, det värmer!Du får gärna maila över bilderna med en liten förklaring till mail@inspireramera.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s