Så gott som färdig

Kompisarna som vi hjälpte vitlasera är nu nästan helt färdiga med allrummet. Det blev en ändring i planerna från vitlaserat till högglansigt vitt istället. Alla dörrarna blev vita också frånsett från en dörr som nu matchar fondväggen med sin svarta färg. Skillnaden blev till och med ännu större än bilderna visar, riktigt tjusigt med andra ord.


Foto: J – Villagunnismark
Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Så gott som färdig

  1. Åh vilket jobbbbbbbb!!!!!!! Shit va ni har slitit. Furu är ett helvete att måla ju med kvistlack och allt, även tak dessutom. Riktigt bra jobbat!!! Slutresultatet blev ju ap bra!!! Förg gör så mycket! Kram

  2. Ja som jag (alltid) har sagt inget går upp mot högblank vitt, inte ens vitlasering. Jättefint blev det. Samma förvandling i vår hall uppe, allt blev ljust och fint, skönt att slippa det furugula. Kram

  3. Det blev verkligen fint, ett enormt lyft.G12 är ett kanonval, jag har en G11 och den är helt underbar. Enda problemet är nu när jag ska köpa systemkamera, jag kan inte nöja mig med t.ex EOS 600D, den känns för kompaktig, för att G11 är så bra 🙂

  4. Sofia:Ja verkligen och det blev till och med ännu större skillnad när man såg det live.Åse:Ja det kan verkligen göra underverk.Isa:Vi hjälpte iofs bara till att vitlasera ett varv och så gjorde de resten. Men jag håller med det blev superbra!Martina:Ja det tror jag också!Linda:Ja det blev en riktigt stor skillnad! Vi var bara med vid första laseringsvarvet sedan har de slitit på alldeles själva.Mamma:Ja det blev lika stor skillnad i eran hall, tur man tog förebilder för man vänjer sig så fort.Karina:Det blir betydligt ljusare med blank vitfärg, men även med lansering blir det stor skillnad och man slipper den hemska gula tonen.Knaada:Ja det håller jag med om!Mia:Du kan fråga henne, via hennes blogg villagunnismark.blogg.se. Håller med dig att den är riktigt fin!Monkan:Vad skönt att höra att du gillar din Canon G11, längtar verkligen till jag får hem den och kan börja ta kort.Jenny, Sofia:Oja verkligen, man kan inte tro att det är samma rum ens en gång.Magdalena:Jag håller med, furu är inte en favorit. Kan tänka mig att det blev en härlig skillnad hemma hos dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s