0 reaktioner på ”Inspiration av Grekland

  1. Åh vad läckert!! Den blåa färgen är verkligen så uppfriskande och somrig! Verkligen grekland!!Passar fint även till vita kalkstens-stränder på underbara Fårö där vi befinner oss nu. MMmm! Sommar!Önskar dig en finfin sommardag!Kramar från oss båda!

  2. Fiffiga systrar:Oja det håller jag med om, visst blir man sugen på en tripp till Grekland. Nog för att det lät underbart med kalkstensstränder på Fårö också.Maja:Samma här, har inte varit där tidigare.Interior dreams:Det är samma för mig, men på senare tid har det smygit sig in allt mer blått i sovrummet. Iofs inte så starkt blåfärg men det artar sig 🙂Åsa:Det skulle jag också vilja göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s