0 reaktioner på ”Beställd!

  1. Åh, vad härligt. Jag tror att du kommer trivas med den. Jag trivs med min. Och sedan jag fick hem den för en vecka sedan har jag inte tagit fram systemkameran för vardagsfoton, perfekt…Lycka till med nya kameran. Kram

  2. Tror att det kan vara en galet grym kamera alltså!Jag har kollat lite på Nikons liknande modeller och tror faktiskt att jag lutar åt Nikon men mest för att jag känner mig mer hemma med Nikon.

  3. Rebecca:Det låter helt underbart. Ser verkligen fram emot att få fota med den.Cecilia:Den kostar omkring 4 500 kr.Erica:Jag är på precis samma sätt fast med Canon så jag förstår hur du tänker. Har själv haft en Nikon som var riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s