Betongljusstake

Jag har länge gått och suktat efter betongljusstaken från Tove Adman och den känslan blev inte mindre då jag fick chansen att träffa henne och se hennes alster på Formex mässan för några år sedan. Därför känns det extra roligt att ha en alldeles egen ljusstake här hemma.

Nu är det äntligen fredag och jag laddar upp för en riktigt ”göra bort saker”-helg. Allt från att rensa genom lägenheten inför nästa helgs inplanerade loppisförsäljning till att sitta och koda på min kommande webbshop. För nu min vänner är den äntligen på gång och jag har tänkt göra den alldeles själv. Till hösten ska den stå färdig fylld med grafiska tryck, vykort och härliga inbjudningskort.

Trevlig helg! ♥


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Betongljusstake

  1. Jag har också gått och suktat efter denna länge,länge….Kanska man måste göra slag i saken snart…betong är så läckert i inredningen.Spännande med web -shopen.Ha en skön helg!kram ANNIKA

  2. Betong är fint!! Urtjusig ljusstake! Det blir spännande att kika in i din webbshop! Jag längtar… Var nånstans ska du ha loppis? Jag är ju loppisfreak… 😉 Kram

  3. Anna:Vad härligt att du tycker det! Det blir så mycket roligare att jobba med webbshopen om det är fler än jag som längtar till den öppnar 🙂Maja:Vilken härlig beskrivning av betong. Håller med till till 100 %, det blir så fina kontraster.Annika:Jo det är fint med betong i inredningen. Nu blir det att sukta efter en till istället 🙂 Jag tycker också det ska bli spännande med webshopen, det lär bli en hel del experimenterande med den i sommar innan jag blir nöjd och hunnit lära mig nog mycket för att det ska bli fint.Elin:Tack, det var roligt att höra. Nu blev jag ännu mer peppad att göra klart webshopen!Jag kommer att sälja i Piteå i badhusparken. Kram!Sofia:Vad glad jag blir för din kommentar! Blir alldeles rörd att så många ser fram emot min kommande webshop.Kattis:Tack för din kommentar! Det blir så mycket roligare att få sitta och koda på webbshopen nu.Åse:Haha ja jag skulle också vilja ha två.Fiffiga systrar:Det är alltid lika roligt att få kommentarer från er två. Tack för uppmunteringen av webbshopen! Kram på er!Sofia:Ja två styckna är ju alltid trevligare än en. Det blir nog en till för mig också framöver gissar jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s