Ni är underbara! ♥

Först och främst vill jag tacka så mycket för allt stöd och uppmuntrande kommentarer om min blivande webshop som jag håller och sätter ihop. Ni är underbara! ♥

En annan tjej som startat webshop är Stina-Lee med sin Ljuvali. Urvalet är inte så stort ännu, men det fanns många fina saker. För mig blev det en liten beställning på pajformar och skålar i härlig shabby chic-stil.


Foto: Ljuvali

0 reaktioner på ”Ni är underbara! ♥

  1. Så fina skålar och formar, dem gillade jag verkligen!Ska ta mig en liten titt i webshopen.Ha det gott!Kram Emma

  2. De har jag missat! vad roligt med egen shopp 🙂 de där pajformerna finns på en blomaffär här hos oss, jag står ofta och håller i dem och funderar om jag ska slå till men kommer aldrig till skott! har ju Bruka Designs hjärteformade pajform istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s