Tänd

Jag fick en förfrågan att visa lampan tänd och nu när vi äntligen skaffat en överdimensionerad glödlampa så tog jag några bilder. Ju mörkare det är i rummet desto mer ser man mönsterna i tak och väggar. En fin effekt om ni frågar mig. Vill du göra en egen random light-inspirerad lampa så kan du kika här, för instruktioner och bilder.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tänd

  1. Hej Sandra!Gud så snygg den blev! Kan tänka mig att den gör sig bäst en mörk vinterkväll!Måste fråga dig… jag har nämligen gjort en liknande lampa fast med gamla spetsar istället för snöre. Jag får inte till det när jag ska sätta dit elen. Hur har du gjort?Hur har du fäst den i lampan? Lampan tappar lixom formen och blir oval när den hängt ett tag dessutom.Trevlig kväll!Maria

  2. Så otroligt fint den lyser – mys! Får se om jag ger mig på att knåpa ihop en egen sådan här fin lampa med hjälp av dina instruktioner. Ha en bra dag!

  3. Det är så himla fin, lampan!Du har inspirerat mig till att göra en sådan också, men jag undrar hur du har fäst elen i själva "bollen"? Jag läste ditt svar inder inlägget om hur du gjorde lampan, men jag är nog lite trög, för jag fattar inte, du råkar inte ha en bild?Tack för en kanonblogg med mycket inspriation!

  4. Mycket snyggt! Älskar när det blir mönster av lampor i sovrummet, min egen favorit hemma gör massa prickar i olika storlek så det ser ut som en stjärnhimmel. Är docklite sugen på att göra en sån här lampa till vardagsrummet.

  5. Erik: Roligt att höra! Pappers öret är köpt på Pandura.Henrik: Ja det blir verkligen en härlig effekt.*Maria & Thifft*:Jag löste det väldigt enkelt, gjorde en knut i sladden innanför lampan så att glödlampan hänger i mitten. Vet att det finns en slags mutter där man kan trå in sladden i mitten. Vet däremot inte riktigt vad den kallas. Anna: Vad fint det lät med många små lampor!Stamberg:Vad mysigt det lät med en stjärnhimmel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s