Mina kameror

Nu har vi äntligen varit och hämtat ut min nya kompaktkamera Canon G12, så i helgen kommer det fotas (och filmas) en hel del. Förutom nytillskottet är min standardkamera en Canon EOS 50D som jag är väldigt nöjd med. Kompaktkameran kommer istället få komplettera när jag är ute och reser med lättare packning.

Nu är jag nyfiken, vad använder du för sorts kamera?


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Mina kameror

  1. Jag har en Canon EOS 500D med standard objektiv. Önskar precis som Erika ett lite bättre objektiv men är annars mkt nöjd med kameran. Jag skulle däremot också vilja ha en kompaktkamera som är lättare & smidigare att packa ned i väskan. Du blir säkert mer än nöjd med din Canon G12 =)

  2. Går emot strömmen och kör Panasonic istället. Fick hem en Lumix G10 igår som jag älskar!! 🙂 Väntar på ett bättre objektiv dock som dyker upp om några dagar! Annars har jag en känsla av att Canon is the way to go i kameravärlden!

  3. Jag använder mig av en Canon EOS 1000d med kitobjektiv och ett 50mm 1.8 II. Skulle mer än gärna vilja byta upp mig då det är en kamera man växer ur ganska snabbt!

  4. Jag har (fortfarande bara) en kompaktkamera, en Panasonic Lumix DMC-TZ7, den tar helt fantastiska bilder utomhus, men tyvärr inte lika bra inomhus i dåligt ljus. Jag håller mig borta från systemkamerahyllorna i affärerna för jag är ruskigt sugen på en systemkamera.

  5. Jag har min systemkamera Canon EOS 550D, med sex olika objektiv. Har även en kompakt Canon IXUS 80 men den används inte speciellt ofta. Ska bli kul att höra vad du tycker om den lilla G12:an. :)Ha en fin helg.Kram

  6. Jag är avundsjuk på alla ni,för jag har en dålig kamera,och inte i närheten av dessa modeller.vanlig kamera typ från 90talet,lol.Skulle sitta fint med den stora kameran,canon d500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s