Sockerlåda

I helgen var jag som sagt och sålde på loppis, det var riktigt trevligt och skönt att bli av med överblivna prylar. Jag hann även med en liten kortare runda själv och hittade en stor sockerlåda som blivit ombyggd till verktygslåda genom att ett handtag satts dit. Svårt att förklara men riktigt fin var den! Den fick stanna kvar hos mina föräldrar till vi skaffar hus eftersom den inte ryms i vår lägenhet. Har planer att ha inredningstidningar, filtar eller blommor i den.

Hittade dessutom en läcker detalj till bröllopet då vi lämnade av sakerna som inte blivit sålda till Röda korset. Lite vit sprayfärg och de kommer att bli perfekta. Kan även avslöja att jag köpt ytterligare en sak till bröllopet, nämligen brudklänningen!


Foto: Alvehem

0 reaktioner på ”Sockerlåda

  1. Kul med loppis, har själv tänkt tanken att man borde sälja av en massa prylar istället för att slänga eller spara på sig men det har aldrig blivit av.Fin låda.

  2. Jag såg dig på loppisen.Men jag drabbades av en hastig släng av blyghet och vågade inte stanna och säga hej. (Fånigt, jag vet)Jag stod också och sålde och det ÄR så skönt att bli av med dammsamlar i förrådet. Som andra kanske tycker är guldkorn. Oftast brukar jag förstås loppisshoppa. 🙂

  3. Roligt med lite loppisfynd! Och att du hittat en klänning! Man blir ju lite nyfiken på hur den kan se ut:) Det måste vara riktigt skoj att planera ett bröllop:)

  4. Vad härligt det är med loppis!! Det är så skoj att fynda och tänka ut nya användningsområden för prylarna. Lite sprayfärg kan fixa det mesta!!Superläckert skafferi du visar idag! Tänt att ha ett sådant… Vilken lycka!Ha en fin sommarkväll!Kram Elin och Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s