Hemma hos Jennie

Jennie och hennes sambo köpte lägenhet förra året i december och har sedan dess totalrenoverat den. Det finns så många fina och genomtänka detaljer! Kika gärna in i hennes blogg för fler bilder hemifrån.

Jennie berättar
Lägenheten var i orginal sen 60-talet och vi sökte en öppen planlösning som denna absolut inte hade vid köpet. Det revs många väggar och platsbyggda gaderober, som istället gav oss öppna ytor. När vi väl kom så långt så skulle det lite detaljer på plats också. Vi ville göra något mer och vi valde därför att i varje rum skulle det finnas tre detaljer som är unika eller väl genomtänkta. Exempel på detta är ljusramp i vardagsrummet, en minivariant av walk in closet i sovrummet och elementskydd i alla rummen för att ge helheten av att allt var nytt. Jag är inte alls mycket för färg och om jag skulle vara det går det över väldigt fort därför va det en självklarthet för oss att måla allt vitt. Inte ens en fondtapet fick komma in så vi får förändra och variera med kuddar, tavlor, mattor och gardiner. Däremot valde vi att sätta in ett mörkt kök och det har vi inte ångrat en sekund, det ger karaktär åt hela lägenheten och är otroligt snyggt!


Har du ett hem som du vill visa upp på Inspirera Mera? Tveka inte att höra av dig via mail@inspireramera.se. Vill du att jag kommer hem och fotar hos dig så går det också att ordna ifall du bor i närheten av Umeå.


Foto: Jennie

0 reaktioner på ”Hemma hos Jennie

  1. Mycket snyggt! 🙂 Jag gillar att de har genomgående vitt och svart med många härliga detaljer. Kohuden i vardagsrummet är ju bara för läcker. Tack för tipset om Jennies blogg! Ha en fin torsdag! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s