Tävla och vinn valfri tavla!

Så här går tävlingen till:
Svara på frågan under kommentarerna i det här inlägget och du har chans att vinna en valfri tavla från Canvasfabriken i storlek 70×50 cm (värde 749kr)!

1. Vilken av Canvasfabrikens tavlor, canvastavlor eller fototapeter skulle du helst inreda med och var? Välj en och motivera kort.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 23:e augusti 2011.
Vinnaren utses av Canvasfabriken och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn valfri tavla!

 1. Hej.Canvas världskarta (svart-vit tavla) skulle få inreda mitt vita kök =) Varför just världskarta? Ibland är fantasin helt bortblåst och hur kul är det inte att inspireras av denna härliga tavla och laga mat från världens alla hörn?! Tack föresten för en super bra blogg =)

 2. Jag skulle helst vinna zebra tavlan. Zebror är mina favoritdjur, så vackra och ståtliga med sina fina ränder. Den skulle få en perfekt plats ovanför soffan i vardagsrummet.

 3. Fototapeten "Las Vegas" skulle göra sig fenomenalt bra i vårt hemmabiorum. Den skulle matcha vårt USA-tema tillsammans med vår röda tuggummiapparat.

 4. Det viktigaste för mig är att mitt hem är fridfullt, därför skulle jag inreda mitt vardagsrum med den magiskt fridfulla tavlan Skogsljus – för mig är vardagsrummet hemmets centrum eftersom man tillbringar ju trots allt en stor del av sin (vakna)i hemmet där.

 5. Vilken kul tävling! :)Jag skulle inreda med "Buddha" i mitt och min sambos vardagsrum. Det enda som pryder en av väggarna där just nu är en avlång tavla med elefanter (som jag förövrigt älskar!) som jag fått av min kära mor. Jag/vi är förälskade i orientaliska detaljer till vårt annars så stela IKEA-möblemang men detaljer är förvånansvärt dyrt och svårt att hitta (speciellt när man vill ha nåt relativt stort som en tavla) som studenter. Vi skulle nog båda bli överlyckliga över den här tavlan som kändes så himla "lugn" på nåt vis, perfekt att vila ögonen på mitt i tentastressstunder :)Oj, va långt det här blev… jag ber om ursäkt..MVHZandra

 6. Tillsammans med min 10-åriga inredningsintresserade son skulle vi helst ha valt "Grafitti orange" -fototapet som fondvägg på hans rum. Till det blir det betonggråa väggar och massa färg på möbler. Oj, vad det kommer att bli fint.

 7. Jag skulle helt klart inreda med canvastavlan Rosor, jag skulle ha den i mitt sovrum som går i vitt och rosa. När jag tittar på tavlan, så skulle den påminna mig om hur duktig jag varit och både lyckats sluta röka och dessutom gått ner 20 kilo i vikt, 2011 har verkligen varit mitt år, bara därför tycker jag att jag verkligen förtjänar att vinna den! Hoppas att du tycker detsamma! 🙂

 8. Åh, jag vet precis! Jag skulle välja den stora svartvita världskartan i canvas. Min stora passion i livet är resor och jag skulle köpa små röda nålar och sedan markera på tavlan alla platser jag och maken besökt tillsammans. Så personligt och skoj! 🙂

 9. Å, de har så fantastiska grejer! Jag skulle så väldigt gärna vilja ha "Takåsar i Gamla Stan"!!!Den skulle få pryda en vägg i vår nyinköpa stockholmlägenhet!

 10. Hej!Då väljer jag tavlan Vass som isf ska få pryda vårat blivande sovrum (renoverar för tillfället).Kul med någon liten rolig detalj eftersom vi inga fondväggar kan ha (snedtak).Hoppas verkligen på att vinna denna läckerbit!

 11. Jag är väldigt förtjust i street art och grafitti så jag skulle gärna ha "grafitti lime" på väggen här hemma. Jag ska ljusa upp hallen och där kommer det behövas en färgklick för att det inte ska bli för sterilt.

 12. jag är hemskt gärna med och tävlar! jag la till din sjukt bra och inspirerande blogg i läslistan för någon dag sen, din blogg är en riktig skatt! men jag uppmärksammade inte den här tävlingen förräns nu när du påminde om den idag :)jag och min sambo bor i en hyresrätt där vi inte får måla eller tapetsera ytor, så vi har satsat på tavlor istället – alla deras tavlor vore mer än välkomna till vårt hem 😉 men om jag fick välja en av alla fina, skulle jag nog ta "cuba car". sambon har snart födelsedag, och han älskar combon svart-vit-röd. den vore alltså perfekt och hemskt fin, med en given plats i vardagsrummet. fingers crossed! 🙂

 13. Fototapeten maskros i vitt/svart. Till 7-åringens pojkrum. Precis på den väggen där hans säng står med snedtak på ena sidan. Det blir ett härligt krypin. Blåsa på fröiga maskrosor….det var ju en älsklingssak när jag var liten (och nu.. 😉 )

 14. Om en månad flyttar jag in i min första förstahandslägenhet! Efter två år i kön i Malmö är det äntligen dags!! Som student inflyttad från snåland hade jag behövt tavlan skogsljus hängande på väggen för att påminna mig om att de småländska skogar faktiskt inte är så långt borta!! Vilken inflyttningspresent det skulle vara:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s