Vintageförvaring

De här förvaringsboxarna (Kvarnvik) med lite vintagekänsla går att köpa på IKEA av alla ställen. De skulle gärna få flytta hem till mig, synd bara att närmaste varuhus ligger så långt bort. Tur i oturen är att vi ska dit inom en snar framtid för att shoppa inför bröllopet.


Foto: Ikea – Livet hemma

0 reaktioner på ”Vintageförvaring

  1. Själv har jag turen att bo i Enköping 🙂 20 min från Västerås där vi har fått ett helt nytt IKEA i flera våningsplan o olika parkeringar…..jättestort!dock har detta lett till att många ej hittat tillbaka till bilen 😦

  2. Fredrik:Oj det problemet skulle jag lätt få om det var flera parkeringar 🙂Kakan:Inte jag heller, snart behöver jag förvaring för alla förvaringssaker.Frida och Maja:Vad tokigt! Såg att bilden inte fungerade i explorer av någon anledning. Det får jag ta och kolla upp. Tack för att ni berättade!J:Ni är så välkomna att följa med!Marcela:Samma här, tycker de var riktigt fina.Frida:Varsågod, roligt att jag kunde inspirera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s