DIY – måla dina möbler

Istället för att slänga och köpa nytt går det förnya sina gamla möbler istället. Bättre för miljön och betydligt personligare. På bilden nedan har de valt att måla bänken IVAR som består av obehandlad furu med stora färgprover, men visste du att det går minst lika bra att måla på fanér? Här kan du hitta min guide!


Pressfoto: IKEA

0 reaktioner på ”DIY – måla dina möbler

  1. Vilken härlig bild! Färgsprakande och inspirerande.Önskar mig ett hus med garage:) där skulle jag ha ständiga DIY-projekt på g. Färgkladda loss och låta möblerna förändras!Ha en fin måndag!// Linda

  2. Ameera:Ja det är synd man inte har mer tid ibland.Fiffiga systrar:Härligt! Själv har jag spraymålat alla vägg- och eluttag i sommar.Linda:Åh ja det är aldrig fel att ha mycket plats för pyssel. Jag skulle gärna vilja ha ett kombinerat pyssel- och arbetsrum.Anonym:Tack! Ja allt är bara fint med mig. Hoppas allt är bra med dig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s