Webshopen!

Det har länge varit på tal om att jag ska öppna webshop och nu är det äntligen på god väg! Min underbara kompis J (som även kommer att vara tärna på mitt bröllop) hjälper mig nämligen med detta. Det är lite svårt att säga när lanseringen kommer att ske exakt, så det får jag återkomma om. En sak är säker, det är så otroligt roligt att se min alldeles egen webshop äntligen ta form!

0 reaktioner på ”Webshopen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s