0 reaktioner på ”Stelt, vitt och tråkigt

  1. Jag tycker inte det har så stor betydelse utan det är viktigare att det passar till övriga detaljer som kyl/frys eller kanske ett svart golv eller kakel eller nåt annat. Just på bilderna ovan tycker jag att den rostfria ugnen harmoniserar bra till glasskivan som stänkskydd. Jag har också vitt kök men tycker nog inte att det behöver vara stelt och tråkigt. Man kan ju variera i oändlighet med färger och detaljer, det är fördelen 🙂 Jag gillar båda bilderna du visar! Kram Linda

  2. Vitt är det men varken stelt eller tråkigt! Jag tycker det är jättesnyggt!Jag hade valt rostfritt… eller allra helst aluminium som är mycket mera lättskött! Jag tycker det blir för stora konstraster med den svarta spisen.Kram

  3. Jag gillade svarta spisen,den stack ut och de är exakt det man vill göra då man gillar design.Vara udda,välja det vackra och sedan våga välja sånt som inte andra skulle.jag är dock tråkig så skulle välja den rostfria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s