0 reaktioner på ”En egen borg

  1. Underbar! Jag är nybliven moster sedan i somras så jag har på senaste tiden börjat snegla på barnrumsinredning. Det är så ju kul att inreda barnrum! (Folk sa att jag skulle bli sugen på barn när systeryster får en liten, men än så länge är jag bara sugen på barninredningen…)

  2. En kompis till mig har exakt en sån fast dom gjorde den själva. Blev betydligt mycket billigare :). Trodde först det var min kompis sons rum du hade bild på för det var grymt likt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s