0 reaktioner på ”Detaljer hemifrån

  1. Anna:Tack vad roligt att höra!Emma, Linda:Tack! Timglaset kommer från Anyhow.seRosa drömmar:Vad roligt att höra, har gjort mitt bästa för att hitta på olika förvaringslösningar.Jonna, Sara:Tack! Min pappa har gjort dem åt oss 🙂 De är inspirerade av Maze F-shelf sängborden. (http://vitdesign.se/hall/87-maze-international-f-shelf.html)Marie:Hittade dem på Blocket begagnade, vet tyvärr inte riktigt var de kommer ifrån. Vet att Ikea har haft likanande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s