IKEA till Umeå

Nu är det äntligen bestämt att IKEA kommer att bygga nytt i Umeå. Det är en underbar nyhet för oss som bor här i närheten, då slipper man nämligen resa ändå ner till Sundsvall (eller upp till Haparanda) för att shoppa.

0 reaktioner på ”IKEA till Umeå

  1. Vi som snart ska flytta till Piteå, därifrån blir det ändå närmare till IKEA i Haparanda. Fast det lär ju blir ett par besök i Umeå ändå (kommer sakna staden massor!) & då blir det ju kul att kunna göra ett besök på IKEA! =)

  2. Anna:Då har du ytterligare en anledning att besöka Umeå efter flytten 🙂Frida:Ja det är en underbar nyhet!Ameera:Hoppas det går fortare än så. Jag har hört att de ska sätta igång nästa år.Johanna:Ja det hoppas jag också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s