Tävla och vinn tavlan!

 

Så här går tävlingen till
Svara på frågorna under kommentarerna i det här inlägget och du har chans att vinna den fina tavlan SMILE i måttet 50×70 cm från Carlsson interiör. Perfekt till sig själv eller som present, helt i anda med den rådande vintagetrenden.
1. Var skulle tavlan få hänga om du vann?
2. Vilken av Carlsson interiörs produkter är din absoluta favorit? Motivera kort.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 10 oktober 2011
Vinnaren utses av Carlsson interiör och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn tavlan!

  1. 1. Var skulle tavlan få hänga om du vann?Jag skulle placera den i köket som är husets hjärta, där kan man ständigt bli påmind om att man kan ändra världen med ett leende. 2. Vilken av Carlsson interiörs produkter är din absoluta favorit? Motivera kort.Det blir nog tavlorna med budskap även där, speciellt tavlan som vi tävlar om, gillar budskapet

  2. 1. Skulle ge bort den till min bästa vän eftersom jag vet att hon suktar just efter denna fina tavla och den skulle passa perfekt i hennes hall.2. Kudden one way från house doctor är en riktig favorit!

  3. 1. den skulle hänga i hallen och bli det första man ser när man kliver in geno vår dörr!2. Oj, wow svårt val men jag är otroligt svag för Walter & co så city of towers 4 delar får jag nog säga. Underbart med lite ljus i höstmörkret.

  4. Där asfalt slutar och grusväg tar vid,där har jag mitt bo – där finner jag frid.Huset står ensligt vid skog och vid sjö,i en vacker och färgrik norrlandsmiljö.Mot stadens alla ljud är det märkliga kontraster,här hörs kaffepannans visslande och brasans knaster.Den fina tavlan vars kloka ord gör att man ler,skulle finnas i hallen så alla gäster den ser,för ett härligt leende förändrar vardagens skeende!2. Pläden greta ser underbar ut. Perfekt för kyliga höstkvällar i soffan.

  5. 1. Tavlan skulle ha en given plats i hallen. Vad underbart att få mötas av den texten då man kommer hem efter en tung dag på jobbet.2. Dog food burk: Praktisk, stilren och snygg.

  6. Jag har länge tittat på den fina tavlan för den skulle passa på mina svala tunna väggar för den tavlan har en tyngre känsla. Gillar bokstäverna också, bokstäver skapar design och estetiskt snyggt!Följer på bloggloving sedan innan!nettan.klar@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s