Dags att börja virka?

Nu när veckorna har avlöst varandra med min envisa förkylning så skulle det varit underbart om man kunde virka. Lite så där lagomt avslappnande samtidigt som man får massa varma kläder eller varför inte en ny inredningsdetalj? Virkade sittpuffar tycker jag är så fina, speciellt då de är så här grovt virkade.


Kollage: Sandra Stenberg – Inspireramera.se
Foto: Åhléns

0 reaktioner på ”Dags att börja virka?

  1. Oj så snygga! Ja, själv får jag inte påbörja nytt virkprojekt innan jag avslutat det gamla, vilket jag kört fast i… Men jag hejar glatt fram dig! Hade vart roligt att se ditt alster och om det var hyfsat enkelt fixat.

  2. Jättefina MEN virkade?Jag tror nog att dessa är stickade…maskorna ser iallafall så ut.Annorlunda och snygga iallafall…Återbruk kanske… men det är svårt finna något så grovstickat i garderoben.kram ANNIKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s