Pysselsugen!

Som ni säkert redan vet så gifter vi oss i sommar. Med tanke på att vi har mycket för oss fram till dess har vi varit snabba med att planera, göra budget och hitta vår drömlokal. Nästa steg är att börja med det roliga pysslet och fixa med inbjudningskort, placeringskort, festprogram, vigselprogram och givetvis tänka ut den sista touchen vid dukningen.

I helgen hämtade vi nämligen ut ett stort paket från Panduro och det ni ser på bilden är en del av innehållet. Planen är att ha det mesta i vitt och sedan piffa till det med lila detaljer. Ser verkligen fram emot att få sätta igång! Givetvis kommer de allra sista fixet göras strax innan bröllopet då man vet vilka som kommer, men allt annat är skönt att slippa göra sista veckan, gissar att det kommer bli fullt upp ändå.

Om du vill ha en sneakpeak på  bland annat klänningen, brudbuketten, ringen eller lokalen så kan du kika in i vår bröllopsblogg Weddingbells.

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Pysselsugen!

  1. KUL med en massa pyssel att sysselsätta er med 🙂 en fråga; ska till Piteå imorgon på lite shopping.. finns det någon bra/fin inredningsbutik där som du rekommenderar? :)(svara gärna i min blogg så jag ser kommentaren)Mvh Hanna – Whiterainbow.se

  2. Vilket underbart paket att få hämta ut 🙂 Och vilket kul pyssel du har framför dig, ja för att inte tala om själva bröllopet så klart 🙂 Det ser ut som att du har en bestämd plan hur allt ska se ut och det ska verkligen bli spännande att se vad du hittar på.

  3. Åh, vilket msyigt pyssel du har framför dig! Vackra färger ihop!Vill tipsa om cchobby.se som har hur mycket pappersgrejer som helst till suveräna priser! Det har blivit mitt nya favoritställe istället för panduro!Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s