Ordning & reda

Att ha ordning och reda är så härligt och det blir så mycket lättare att stöka undan. Senaste tillskottet när det kommer till förvaring är en diskmedelsburk i plåt från Carlsson interiör, som till min belåtenhet rymde hela förpackningen med diskmedelskapslarna.

Nu återstår det att hitta en snygg förvaring för alla kaffekapslar vi har. Funderar på något sorts ställ, men eftersom de kommer att förvaras i skafferiet får det inte bli för otympligt och stort. Om du har någon bra idé får du gärna tipsa mig.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ordning & reda

  1. Snygg burk! Vi har ett rostfritt runt ställ till våra kapslar som vi köpt på elgiganten. De ser ju lite olika ut beroende på vilken maskin de är till (vi har Dolce Gusto). Vår kan man snurra på och man plockar ur kapslarna nertill vilket gör att den är väldigt smidig även om det är trångt eller så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s