0 reaktioner på ”Det råa köket

  1. Hej, vilken trevlig blogg! 🙂 En funktion jag gärna skulle vilja önska är den som gör att man kan klicka på "nästa sida" eller "föregående inlägg" när man kommer ner till botten. Som det är nu hittar jag inte riktigt hur man kan läsa sig bakåt i bloggen, synd! Allt gott! /Anna

  2. Har följt din blogg en tid och den är väldigt inspirerande och härlig.Kika gärna in hos mig om du har lust och tid, har en rätt nystartad blogg. Ha en bra dag//Jessika

  3. Hej, jag har funderat på hyllor till köket och de som är på andra bilden här ser väldigt passande ut. Gick in på IKEAs hemsida men hittade inte dessa hyllor. Kan du hjälpa mig där, vet du vad dem heter eller kan du länka mig sidan där bilden kommer ifrån?Tack på förhand!//Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s