0 reaktioner på ”Inredning för de små

  1. Sitter och spanar bebis inredning för fullt så dem där bilderna var väldigt passande :)Hoppas att allt är bra med dig, dålig på att kommentera numera men jag är in och håller mig uppdaterad här inne :)Kram elli

  2. Hej Sandra! Jag kikade in för att tanka lite inspiration och så råkade jag se att du kommer från Umeå OCH att du pluggar till grafisk formgivare. Lite kul eftersom jag också är från björkarnas stad och är grafisk formgivare sedan ett antal år tillbaka. 🙂 Nu bor jag dock i Stockholm sedan många år tillbaka men så snart jag läser om Umeå så får jag en liten gnutta hemlängtan…

  3. Sarah, Tinajo:Ja eller hur? Det var en mycket därför jag fastnade för bilderna.Jeanette:Tack, var roligt att höra!Kakan:Jag håller med, tror den är av märket Jabadabado.Elli:Vad roligt att ni snart ska ha en bebis!Anneli:Ja alltid, det är en ren fröjd att kika in där.Hanna:Ja det kommer jag ihåg, förstår att du saknar den. Den är riktigt fin!Helena:Vilket roligt sammanträffande! Trivs du bra med att arbeta som grafisk formgivare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s