Höstmys

Det bästa med hösten är att kunna njuta av en kopp varm choklad under en filt läsandes en tidning, att köpa fina snittblommor och att kunna mysa med tända ljus. Det gäller att se det positiva med det hela. Vad gör du för att förgylla tillvaron i höstrusket? 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Höstmys

  1. Åse:Det är samma här, inte ovanligt att man sitter i soffan med laptopen.Pysseliten:Tack!K:Tack, vad roligt att höra!Frida:Haha ja så kan man förgylla sin vardag med också i höstrusket.Viktoria:Ja det är den verkligen.Lena:Tända ljus gör verkligen stor skillnad.Lina:Åh vad gott med hemmaplockade svampar.Emily:Härligt, precis så ska det vara!Maria:Det lät mysigt, fast det där med att hitta en bra vinterjacka tycker jag är svårt.Jimmy:Oja verkligen!Ninna-Carina:Det har du verkligen rätt i, hösten är den perfekta årstiden för pyssel inomhus med gott samvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s