0 reaktioner på ”Stilleben

  1. Jättefint! Fönsterkarmarna tycker jag e det svåraste inredningsmässigt i hemmet. Jag har "bara" blommor o lampor. Jag skulle vilja ha fler olika, personliga och fina saker i dem men när jag e i nån butik eller på nån loppis så hittar jag inget som jag känner passar eller så känner jag mig osäker o köper inget 😦

  2. Malin:Ja visst är den 🙂Cornelia:Jag håller med dig helt och hållet! Fönsterkarmar är svåra att inreda. Ett tips är att samla på sig bilder på snyggt inreda fönster och ha det som inspiration.Kakan:Det ska du få! Har haft så mycket att göra sista tiden att bloggen har blivit lidande, men nu har jag äntligen kommit ikapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s