0 thoughts on “Hide & Seek

  1. SV: Ja visst är skype helt suveränt! Ja farfar befinner sig i Ryssland i Domesk eller hur det stavas! Så då är Skype verkligen det bästa!! Och farmor är just nu i USA, men såklart även bra för de som bor nära fast i några städer ifrån 😀 Ha de bra! Bella

  2. Hej Sandra, Vad kul att du skriver om vår första barnkollektion! Många av motiven är även pedagogiska och kollektionen vann faktiskt pris för det på Heimtex 2010!Ha en fin söndag, Jenny MartinssonMr Perswall

  3. Jättefina tapeter! Blir sugen på att inreda min dotters rum nu:) Jag undrar om du eller någon vet vart man kan få tag på en sådan rislampa med jorden som mönster?

  4. Jenny:Vad roligt, det visst jag inte.Liza:Härligt att höra att du gillade tipset.Malin:Kan tänka mig det. Den tapeten var fantastisk fin!Petra:Det lät spännande att barnen kan färglägga själv.Kim, Nadia:Jag har mailat och frågat Mr Perswall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s