Nya favoriter

Att jag fastnad lite extra för House Doctor har ni säkert redan lagt märke till. Jag har inte riktigt den stilen hemma, men det är snyggt att blanda lite olika stilar i lagom mängd. Seanste tillskottet är två träpallar med vitt underrede som passar så fint här hemma.


Foto: House Doctor

0 reaktioner på ”Nya favoriter

  1. Anna:Ja verkligen, det är svårt att låta bli att vara inne och kika lite nu och då.Vardagstugg:Kan inte annat än hålla med 😉Tove:Ja tänk vad man skulle shoppa där om man hade obegränsat med pengar.Jimmy:Ja texten är verkligen pricken över i:et. Ha en trevlig kväll du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s