Tips!

Ett underbart sätt att slippa ha kläder liggandes på golvet eller liggandes kors och tvärs över stolar, som det lät blir då man bor tillsammans, så är en klädstege den perfekta lösningen! Vi har var sin klädstege på vardera sida om sängen. (Våra är köpta på Åhléns för 225 kr, men vet däremot inte om de fortfarande finns kvar.)


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tips!

  1. Susanne:Äsch att den försvann i flytten! Hoppas den dyker upp igen på något magiskt sätt.Hanna:Härligt att höra!Jenny, Louise:Ja verkligen, vi använder också våra varje dag.Pysseliten:Håller tummarna att den finns kvar. Det kan vara värt att fråga om du inte hittar igen dem.Simone:Roligt att du gillade tipset! Det är härligt att de är så prisvärda också.Sara:Dem har pappa gjort åt oss, de inspirerade av F-shelf från Maze international men med lite andra mått.Lina:Härligt att höra att de fortfarande finns kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s