0 reaktioner på ”Hösten & vinterns trender

  1. Jag norpade både ett ex av Umeåguiden och City när vi besökte kära gamla hemstaden i går och fick alltså läsa båda dina senaste reportage 🙂 Du är jätteduktig och jag gillar prylarna du valt ut under kategorin 3 trender! Kram Anna

  2. J:Vad roligt!Anna, Frida:Åh tack vad glad jag blir! Eftersom det är artiklar så får man sällan samma feedback som på bloggen.Linda:Ja visst är dem? Önskar man var händig så man kunde göra några själv.Annika:Ja verkligen! Det hade varit riktigt roligt om man hade kunskapen och tiden för det.Jimmy:Ja de är riktigt fina. Hoppas du får en trevlig kväll du också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s