Mattkollektion i begränsad upplaga

På fredag den 11 november släpper IKEA en limiterad mattkollektion av äkta mattor i 100% ull från Turkiet. Antika kelimer har fått ett nytt liv och ibland ny färg och form. Utvalda vackra delar har sytts ihop, härlipatinerade med underbara traditionella mönster gjorda av lokala hantverkare. Mattorna, som alla har turkiskt ursprung och är av 100% ull, har fått namnet SILKEBORG. Mattorna och kuddfodralen KEYLA i samma material finns som sagt endast i ett begränsat antal.

Foto: Patric Johansson/IKEA Livet Hemma

0 reaktioner på ”Mattkollektion i begränsad upplaga

  1. Elvira, Linda, Bella:Ja heller hur? Den var verkligen fin.Pysseliten:Härligt att höra!Tina:Vad glad jag blir, tack för din fina kommentar. Jag är själv dålig på att skriva fast jag är och kikar in oss dig nu och då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s