Village i Piteå

Fick en smärre chock då jag och Tommy vandrade längst shoppinggatan i Piteå. För helt plöstligt ser jag en Village-skylt i en butik där Duka funnits tidigare. Fint, fräscht och ett härligt utbud så tummen upp från mig. Det blev bland annat att köpa ett fint hjärta att sätta på Sagas grav.

Det är roligt att se att julsaker har börjat säljas överallt, då vet man att julen närmar sig. När brukar du ta upp ditt julpynt?


Foto: Village

0 reaktioner på ”Village i Piteå

  1. Jag börjar med julförberedelserna redan nu i november. Binder kransar och "vinterpyntar". Tar fram lite änglar, snögubbar osv i vitt. Sedan vid första advent så tar jag fram allt annat som hör julen till och tar in röda saker i inredningen. Ha en bra helg! mvh/Teres

  2. Ja det var jätte roligt att dem öppna Village i Piteå när Duka blev borta. Själv tycker jag att det är för tidligt att börja med julförberedelserna, men det är svårt att låta bli når affärerna är fyllt upp med julsaker.

  3. Village är en av mina favoritbutiker här i Karlskrona!!Jag brukar adventspynta smått till 1:a advent så ca en vecka innan jul åker allt fram… När granen ska in och pyntas. 🙂

  4. Här pyntas det till 1:a advent helgen och tomtarna dyker upp kring 2:a-3:e advent.Tips: Har du kikat in på Café Victoria (brevid Boom här i Umeå)… Det finns så mycket fint så man nästan storknar, OM man gillar den lantliga stilen vill säga =)MVH Anette

  5. Teres:Åh vad mysigt det lät. Jag ser fram emot att ta fram pyntet detta år.Stig:Ja det var en riktigt roligt överraskning. Dit kommer jag garanterat kika in oftare.Maria:Det är samma med mig, nu på söndag kommer det åka fram en del pynt. Tänkt att det snart är första advent!Anna:Det är jag också! Det ska bli så kul att plocka fram julpyntet.Anette:Jag håller med de har verkligen mycket fint där, trots att jag inte har den lantliga stilen hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s