Designade almanackor

Sedan något år tillbaka har jag alltid beställt min almanacka från Personligalmanacka.se och nu börjar det bli dags att beställa nästa. Varje år har de dessutom en ny designkollektion av olika illustratörer, tidigare år har de haft med Isa och i år har de Smäm som jag tycker är väldigt duktig. Något av dessa motiv har jag tänkt välja men kan inte riktigt bestämma mig.

 

0 reaktioner på ”Designade almanackor

  1. Jag beställer också min almanacka därifrån & du påminner mig om att det börjar bli dags för en beställning =) Väldigt snygga motiv, gillar nog mest den i mitten.

  2. Mia:Det blir nog mest troligt den översta för min del också, fast jag kör på mini varianten.Anna:Ja, det är dags för mig också. Är helt beroende av almanackan för att hålla reda på allt som händer.Sofia, Frida:Håller med, Smäm kan verkligen sina saker.Katja:Det tycker jag du ska göra. Det finns en fiffig funktion så man kan få med familj och vänners födelsedagar i trycket.Henrik:Inte dumt med anteckningsböcker heller, såg att det var en av deras nyheter.Att vara någons fru:Ja det är genialiskt!

  3. Vi är ett gäng ungdomar som läser andra året på gymnasiet, inriktning ekonomi. Vi har valt att starta ett UF-företag kallat MaderaTable UF. Vi tillverkar snygga trendbord av lastpallar, funkar utmärkt i hemmet, i butiken eller på företaget! Färg, eller tryck, välj Du! Kika gärna in på vår hemsida eller facebook – MaderaTable UFMvh MaderaTable Uf – ett gäng inredningsintresserade ungdomar från de Småländska skogarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s