Nytt inköp från Kartell

Med tanke på att det blir mörkare och mörkare ute så blir det desto viktigare att tänka på vad man har för belysning inomhus. Vi saknar sänglampor här hemma, men istället för att köpa enkomma sänglampor tänkte vi istället köpa två Bourgie lampor från Kartell.

Med tanke på vårt stora sovrum så kommer de troligtvis passa in riktigt bra. De finns i flera olika varianter att välja mellan, men det var kristall-utförandet som vi båda fastnade för mest.

0 reaktioner på ”Nytt inköp från Kartell

  1. Ni kommer aldrig att tröttna på den underbara lampan! Har ni kollat bara så att den ryms på sängborden för skärmen är större än vad man tror? Vi längtar efter att få träffas, någon resa norrut inplanerad? Kram på er!

  2. Anna:Ja det lär dyka upp några bilder framöver. Ha en trevlig helg du också!Maja: Det finns en viss risk att de inte ryms 🙂 Det är i alla fall gränsfall, men annars så får det bli att ha dem i fönsterna istället. Vi ser fram emot att träffa er också, det var alldeles för länge sedan sist! Kram!

  3. Cornelia:Håller med 🙂 Vi kunde inte hålla oss från att köpta två. Det roliga var att Tommy var den som drog igång det hela. Jag var inte sen på att haka på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s