Söta servettringar

Kunde inte låta bli att beställa hem några söta servettringar från H&M Home. De finns i både svart, silver och guld för er som undrar. Som vanligt så behövde jag en ordentlig tankestund för att bestämma mig vilket utförande jag skulle välja. Haha, det är inte alltid lätt det där med val.


Foto: H&M Home

0 reaktioner på ”Söta servettringar

  1. Jimmy:Ja de har en hel del fina saker. Helgen har varit riktigt lugn och skön. Hoppas du haft en trevlig helg också.Tove:Det gjorde inte jag heller förut och nu har jag plötsligt tre olika set. Haha det kan gå fort ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s