Redan dags?

Nu på söndag är det redan första advent och julpyntet börjar komma fram från sina lådor. Jag skulle gärna ha en julgran detta år men då vi planerar att flytta till en större lägenhet framöver så känns det onödigt att samla på sig fler saker. Hur ser det ut hemma hos dig, har ni julgran eller inte? Riktigt gran eller en i plast?

0 reaktioner på ”Redan dags?

  1. Det blir en riktig för oss i år igen. Jag har lovat barnen det och de väntar nog snart mer på granen än tomten. Lite typiskt när det hade räckt med en liten på bordet i vår minilägenhet. Men finns det hjärterum finns det granerum.

  2. Härligt med Jul 🙂 Vi har en vit plastgran, trots 4 katter och en hund…men med tanke på att det är hundens första jul får vi se hur länge till julgranen kommer finnas i vårt hem 😉

  3. Vi la upp julgran och pynta i går.Vi köpte gran förra året,fick bra pris på de.från 800kr till 199kr,sådå passade vi på och köpte pynt också för halva priset.

  4. Åse:Håller med det är riktigt mysigt! Förhoppningsvis skaffar vi gran nästa år.Mia:Det lät som en härlig tradition. Mirka:Haha, vilket härligt talesätt. Förstår att barnen ser fram emot att pynta granen.Emelie:Vad mysigt att välja ut en och hugga den själv.J:Vad härligt! Visste inte att granar håller sig så länge.Kamilla:Vi har också två katter här hemma, men har inte haft gran än så jag kan tyvärr inte komma med några tips. Laura:Håller tummarna att ni får ha kvar granen trots eran busiga hund 🙂Liza:Oj inte rolig att vara allergisk. Tur att det finns fina i plast!Sofia:Härligt att det funkar ändå. Gissar att det blir riktigt mysigt!Simone:Vilket härligt fynd! Jag köpte julgardiner på rea förra året så det blir premiär för dem i år.Louise:Kungsgranen verkar vara den stora favoriten 🙂Hanna:Ja det är verkligen mysigt!

  5. Ja, redan advent! Jag har ju tyckt julen har varit jobbig de senaste åren pga barnlösheten, men det börjar bli lite bättre även om jag tycker att det e en period som påminner en väldigt mycket om att man inte har några barn. Flera jular har vi ju rest bort men i år ska vi va hemma. Därför harvi bara haft en liten plastgran, men även för att vi inte har haft plats till en stor riktig gran. Men i år harvimöblerat om så kanske får en riktig gran fast modell mindre komma in 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s