Vårt konstverk auktioneras till välgörenhet!

Jag har tillsammans med nio andra bloggare fått tolka en stad och givetvis valde jag Umeå, staden som vi bor i. Min tolkning har fått fokus på rörelse och tillväxt, något som för mig symboliserar Umeå. Den gröna färgen för tankarna till norrskenet, tillväxt och värme och den blå till havet, älven och kylan. Det tredje elementet i tavlan är metall och det representerar tillväxt och styrka. Du kan läsa om vilka som var med och mer om projektet här.

Nu håller konstverket på att auktioneras ut hos Stadsauktion till förmån för SOS Barnbyar i Ukraina. Det aktuella budet ligger just nu på 1 600 kr och pågår i fyra dagar till. Översta bilden är det samlade konstverket och den nedre bilden är mitt bidrag.

Foto: Stadsauktion
Skärmdump: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vårt konstverk auktioneras till välgörenhet!

  1. Svärmors lösning är att bara klär övre halvan av granen, ser lite skumt ut men julpyntet håller (så länge inte katterna hoppar upp på bordet och klirrar kulor därifrån).

  2. Så många roliga projekt du får chansen att delta i! Din tavla var en av de snyggaste! Kul att du vill vara med och tävla! Glöm inte att dela med dig av ett jultips!Kramen

  3. Moster H:Åh tack vad roligt att höra att du gillade tavlan moster.Åpent Hus:Tack för din fina komplimang! ♥Kamilla:Ja det var helt klart en kompromiss. Förstår om det är svårt att hålla sig från att leka med allt som dinglar då man är en busig katt.Anna:Ja det är verkligen roligt att få den möjligheten. Det skulle vara omöjligt utan bloggen och ni som läser den 🙂 Tack för komplimangen! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s