Tävla och vinn valfri lampa!


Så här går tävlingen till

Svara på frågan i kommentarsfältet nedan och du har chans att vinna en valfri lampa från Högdalens järn till ett värde av 500 kr!

Vilken lampa skulle du vilja vinna och varför? Motivera kort.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 7:e december 2011 kl 23.59
Vinnaren utses av Högdalens järn och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn valfri lampa!

  1. Utan tvekan faller valet på Jordgloben. Barnen har en platt karta som de bär omkring på och frågar om, jag som är urusel på att geografi och på att förklara hur jorden ser ut skulle med glädje peka på jordgloben och snurra hejvilt!Bästa julklappen helt enkelt!Mvh Anna

  2. Jag håller på att flytta hemifrån och som vanligt i denna tiden har man ändå inte råd att skämma bort sig själv med fina grejer eftersom att man tänker på sin nära och kära i första hand. Detta skulle vara en helt otroligt rolig julklapp ! :)Min favorit lampa är Cottex Golvlampa Appolo Vit, härligt med golvbelysning.God Jul !

  3. Virrig men jag hade visst redan lämnat ett bidrag till tävlingen så jag ber om ursäkt för förra inlägget!! Tänk va jag vill ha den där lampan,haha!! God Jul!

  4. "Cottex Bordslampa Antik Strindberg" är mitt klockrena val. Perfekt tillskott till första lägenheten, att läsa under, plugga vid eller bara sprida lite hemtrevnad i vintermörkret.

  5. Vi har renoverat kök,matplats och vardagsrum så nu har vi en öppen planlösning. Våran kökslampa är gammal och fungerar inget vidare ihop med allt annat… Skulle bli så himla snyggt med Cottex Taklampa Neo Silver.

  6. Jag går inredning och design på gymnasiet och är mycket intresserad av just inredning, men när man går i skolan och har 1000 kr att göra åt i månaden så är inte heminredning det första man lägger pengar på kanske. Så jag skulle tycka det var görkul att vinna en Jordglob med belysning, eftersom den är för dyr för att jag ska kunna införskaffa den själv och den är ju så fruktansvärt häftig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s