Tävla och vinn valfritt spel!


Så här går tävlingen till

I denna tävling kommer det utses fem stycken vinnare! För att vara med och tävla så gå in på Kylskåpspoesi och kika på deras spelutbud. Välj ut det spel du skulle vilja vinna och lämna ett julrim till det spelet i kommentarsfältet till det här inlägget. Julrimmet kan sedan komma att användas i marknadsföringssammanhang som exempelvis Facebook eller nyhetsbrev. Klicka sedan på Like på deras Facebooksida så är du med i tävlingen.

Spelen ”Svenskar” och ”..Det borde man ju veta” har varit med i Expressens stora speltest. Läs mer om testet här!

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 19 december 2011 kl 23:59
Vinnaren utses av Kylskåpspoesi och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn valfritt spel!

  1. Hela släkten kommer hem till julAllt kommer bli så mysigt & kulDock är ingen av oss särskilt smart Och det är inte sätskit rart I år ska jag säga, nu får sluta att äta oss fetaOch istället spela …Det borde man ju veta

  2. Spänning, action – blandad kompott,i denna klappen finns smått och gott.I juletid är aldrig detta fel,då har vi verkligen tid för spel

  3. Jag skulle helst vilja vinna spelet om oss svenskar. Blev nyfiken på det efter att ha sett Expressens speltest. Det fick ju så bra betyg!"Vem vet mest om Svenssons leverne och livkanske blir det högljutt kivmen också många skratt i vänners glada lagEn underhållande jul önskar lilla jag!"

  4. Ett spel om 90-talet, visst kan det vara kul,när det dyker upp i en klapp så här omkring jul.Tycker nog att jag både är cool nu och då,men min lillasyster verkar inte förstå.

  5. Kommer du ihåg när vi var små?Ja, hur var det egentligen då?HAJK, UNO och permentat hårmed hjälp av detta du flera minnen återfårSamla vännerna och roa er en tagmed frågor, skratt och tärningsslag.

  6. Du tror att du är klok,för det har du läst i en bok,men din intelligens har ett stort tomt gap,i detta julpaket får du lite idiotkunskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s