Bloggshopen

Mitt samarbete med Lagerhaus fortsätter och jag har fotat de produkter som jag har valt till min bloggshop. Perfekt nu inför julen, vare sig man vill unna något till sig själv eller ge bort som julklapp.

+ Jag valde en fina svart/vita textilsladden som är så fin till en överdimensionerad glödlampa. Vill påpeka att glödlampan inte ingår i köpet, den kommer från Orrefors i Light Shadow-serien. Kan även tipsa om att det finns fina sådana glödlampor utan mönster i de flesta elaffärer för cirka 50 kr.

+ Den andra produkten är en lyxig elvisp från Dualit som kommer med olika vispar och en degkrok. Förutom designen gillar jag att sladden rullas ihop inuti med hjälp av ett vred som man vrider tills sladden är helt inne.

+ Valde även att ta med det klassiska kakfatet som gör det smidigt och snyggt att bjuda på fika. Då faten är samlade i höjd så slipper de ta upp all plats när det också ska rymmas kaffekoppar och annat man behöver.

+ Sista produkten (ej med på bild) är kakeldekor i vitt som gör att man lätt kan ändra om i köket eller badrummet. Perfekt om man vill göra om med små medel och slippa fult kakel eller skapa fina mönster.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Bloggshopen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s