Utrymme, ja tack!

Sedan vi flyttade från vår gulliga men lilla studenlägenhet till vår nuvarande betydligt större hyreslägenhet här i Umeå har jag verkligen insett hur mycket jag gillar öppna ytor. Vårt drömhus i nyfunkisstil som vi hoppas kunna bygga någon gång i framtiden har just det. Visst har det sina nackdelar när det kommer till ljud men då gäller det att tänka till lite extra då man inreder. Den här lägenheten i Göteborg visar på just sådana härliga ytor jag gärna skulle dansa runt i just nu i ren glädje.

 


Foto: Alvhem mäkleri och interiör

0 reaktioner på ”Utrymme, ja tack!

  1. där hade jag kunnat dansa en glädjedans på grund av det vackra taket i köket. Det var riktigt vackert. Jag gillar kontrasten av ett så nytt och modernt kök mot den gamla stuckaturen :)Trevlig helg! :)kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s