Weekend bag

Efter att ha sökt i flera månader efter den perfekta weekend bagen så dök den plötsligt upp en dag på Tradera och till fyndpris så blev den min. Jag har en förkärlek till cognacfärgade läderväskor så lyckan var total. Den kommer att få hänga med på alla mina framtida resor och rymmer en hel del och det är bra med tanke på att jag har en tendens att packa lite för mycket. 

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Weekend bag

  1. Anna:Tack, hoppas du också hade en trevlig tredje advent! Ja det ger verkligen en kick att fynda något man letat efter länge.Maria:Allt är bara fint med mig, helt fantastiskt till och med 🙂 Hoppas allt är bra med dig också! Jag kommer upp till Piteå över julen, hoppas vi kan träffas då.Mirka:Haha, ja verkligen. Gissar att jag kommer packa mer i framöver och inte mindre.Margareta:Jo det är svårt att låta bli. Förhoppningsvis är det en väska som kan hänga med i flera generationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s