Vårt lilla mirakel ♥

Den 3:e september i år var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Det var den dagen vi äntligen fick ett plus på stickan efter att ha försökt få barn i över två års tid. All oro och sorg bara försvann och ersättes istället av glädjetårar. Nu känner jag dagligen vårt pyre sparka och göra kullerbyttor i min allt mer växande mage och vår kärlek till det lilla livet är så starkt ♥

Dagen innan lucia var vi och gjorde rutinultraljud för att se att allt var bra och beräkna datum för födelsen. Då fick vi se vår älskade lilla bebis som hade fullt upp med att vifta med både armar och ben. Nyfikna som vi är ville vi båda två gärna veta om det var en liten flicka eller pojke som vi väntar på. Jag har haft på känn att det var en flicka och det visade sig också stämma väldigt bra. Nu är vi i vecka 19 och lördagen den 12:e maj är vår dotter beräknad att komma till världen.

Lycka! ♥


Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vårt lilla mirakel ♥

  1. Stort grattis till ert fina mirakel! Vi har också svårt att få barn, så jag har en aning om vad ni gått igenom. Hoppas på ett plus snart dock! Lycka till med den lilla flickan! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s